Scopul nostru e să experimenteze cât mai mulţi oameni proprietățile bune și efectele de reducere a durerii al Balsamulului ELIXIR CALMANT, așa că vom surprinde 10 persoane norocoase cu un pachet cadou de MEDICAL CONFORT în timpul cocursului din perioada Iulie – August  pentru a testa puterea celor 48 de plante pe care se bazează balsamul!

Detalii despre încercarea produsului:

Cine poate aplica?

Deoarece Balsamul ELIXIR CALMANT este cunoscut pentru efectele sale antiinflamatoare și de calmare a durerii, îi întâmpinăm pe toți cei care au probleme la articulații, varicoză, talie, genunchi sau spate și, bineînțeles, pe cei care doresc doar să încerce balsamul ELIXIR CALMANT cu efect simplu hidratant şi revigorator.

Cum să aplici?

Tot ce trebuie să faci este să dai clic pe linkul de mai jos pentru a te înregistra pe site-ul nostru web până la data de 30 august 2020.

Condiții de participare:

 

IMPORTANT! Pentru a participa la concurs, trebuie să daţi like la pagina de Facebook Medical-Confort și să distribuiţi postarea de Facebook legată de testarea produselor pe pagina dvs.

 

Toți cei care solicită promovarea noastră din Iulie – August se angajează să ne împărtășească impresiile și experiențele obținute în timpul utilizării produsului într-un rezumat scris în câteva rânduri.

Selectarea și notificarea câștigătorilor:

Dintre utilizatorii înregistrați până la 30 august 2020, vom extrage la data de 1 septembrie 2020 cele zece persoane norocoase cărora le vom trimite pachetul cadou ELIXIR CALMANT. (Un solicitant poate primi doar un pachet cadou, iar conținutul pachetului cadou este suficient timp de 1 lună pentru o persoană, în conformitate cu utilizarea recomandată ELIXIR CALMANT).

 

Candidații selectați vor fi contactați telefonic de către colegul nostru în termen de 3 zile de la tragerea la sorți.