Bine v-am găsit!

Ne cunoști deja.

Suntem aici să-ți facem

viața mai ușoară,

mai sănătoasă,

mai confortabilă.

Suntem o afacere,autohtonă,mai bine zis o mână de oameni dedicați pentru binele oamenilor,pentru o viață mai sănătoasă cu metode alternative de ameliorare a durerilor și ușurarea vieții de zi cu zi cu ajutorul produselor noastre naturale,fie ca e vorba de pernele anti-alergice si aromaterapie sau pernele calmante,punem suflet în tot ce facem.                   Toate produsele noastre le confecționăm manual din materiale atent selecționate,astfel fiind siguri că tot ce comandați va fi în slujba sănătății copiilor,adulților și vârstnicilor din România.Pentru o viață mai frumoasă la noi în țară!

Contactati-ne cu încredere

Pentru sfaturi sau informații în legătură cu produsele noastre,va putem ajuta cu drag,nu ezitați să ne sunați sau sa ne scrieți!

Tel: 0751 389 842                  info@medical-confort.eu

Întrebări frecvente

O pernă de șezut pentru birou îți va fi de folos ani de zile,comodă și stabilă,naturală. Va fi cu tine mult timp să te ajute să scapi de radiațiile nedorite ale calculatorului.

Da întradevăr,pernele naturale sunt cele mai bune când este vorba de un somn sănătos,se mulează după forma corpului fiind foarte comode și lucrul cel mai important,sunt anti-alergice.

Desigur,toate pernele noastre sunt din materiale atent selecționate,bumbac organic,in natural,ca să ne aducă beneficii cât mai mari sănătății.

Pernele Dvs. sunt din materiale naturale?Am alergie la textilele sintetice.